Общество

Сюжетно-рольові ігри пожежників з дітлахами

Про здоров’я та виховання наших дітей ми піклуємось змалку. Піклуємось навіть тоді, коли діти вступають у доросле життя. Однак трапляються випадки, коли діти стають заручниками обставин, а їх цікавість і допитливість призводить до сумних та трагічних наслідків.

Лихо приходить саме тоді, коли дітей залишають без нагляду, тоді небезпека панує на кожному кроці — є вільний доступ до сірників і запальничок, небезпечних предметів. Тому співробітники Територіального управління МНС у Миколаївській області організовують та проводять у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах заходи, присвячені, насамперед, збереженню життя.

Так, 15 листопада співробітники МНС організували та провели чергову зустріч з дітьми у Миколаївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів № 6 (Корабельний район). Зустріч була присвячена Місячнику знань безпеки життєдіяльності. Співробітникам МНС необхідно було особливим чином підійти до проведення конкурсів та вікторин, адже спілкуватися довелось з дітлахами, які мають вади слуху.

Спочатку гостям закладу дітлахи дошкільної групи показали гру під назвою «Пригоди неслухняного півника». Хлопчики та дівчата розглянули ілюстрації та малюнки на протипожежну тематику, показали добрі знання з безпеки життєдіяльності. Усі діти із задоволенням приймали участь у грі.

У заході також приймали участь і учні старших класів. Діти підготували сюжетно-рольову гру «Юні пожежні». Хлопчики та дівчата на малюнках продемонстрували найхарактерніші причини виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій.

Наприкінці заходу діти отримали на згадку яскраві календарики на протипожежну тематику та дитячу газету Територіального управління МНС у Миколаївській області «Світлячок».

ТУ МНС у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button