Блоги

Який подарунок очікував на Миколаїв у шоу «Сюрприз, сюрприз»

Не є таємницею той факт, що у вересні відзначається День міста Миколаєва. Звісно, це велике свято для всіх миколаївців, а з цього приводу команда неперевершеного шоу «Сюрприз, Сюрприз», під керівництвом телеканалу СТБ, зробили вражаючий подарунок.

Якою людиною варто пишатися та для кого влаштували сюрприз?

 

На участь у шоу був номінований Вадим Андрійович Сердцев, Людина-герой, мешканець Корабельного району м. Миколаєва. Вадим Андрійович  добровільно посадив понад 20 000 дерев, подарував життя не одному парку та скверу. Чоловік щодня приділяє увагу деревам, власноруч поливає їх, адже, як запевняє сам герой: «Посадити у землю сажанець — це лише 5-10% трудоємності. Основне — це догляд! Мені радісно дивитися на плоди своєї праці. Це заряджає мене, всіх людей та землю». Невже це не заслуговує на пошану?

Тому проект «Сюрприз, Сюрприз» вирішив зробити подарунок Вадиму Сердцеву, подарувавши 50 сажанців японської магнолії, за сумисніцтвом улюблене дерево чоловіка. Сподіваємось, найближчим часом мешканці міста матимуть змогу милуватись алеєю дерев неймовірної краси!

«Посадіть хоча б одне дерево — це ж не так складно!» — заохочує глядачів ведуча шоу Марія Єфросиніна. Дійсно, навіть декілька нових дерев здатні подовжити життя планеті та Вам. Кожна добра справа повернеться до вас бумірангом. Варто лише захотіти…

шоу сюрприз сюрприз 1 випуск фото
Ольга Камінська у студії шоу «Сюрприз, Сюрприз»
шоу Сюрприз Сюрприз 1 випуск
50 сажанців японської магнолії у подарунок

Всіх читачів запрошую до перегляду шоу «Сюрприз, Сюрприз» з ведучою Машею Єфросиніною, у якому втілюють у життя найзаповітніші мрії людей, якими варто пишатися. Я особисто була присутня під час декількох «сюрпризів», що дало мені впевненість у правдивості шоу!

Наприкінець, хочеться побажати міцного здоров’я Вадиму Андрійовичу Сердцеву та висловити йому безмежну вдячність!

А також, з Днем народження, Миколаїв!

Ольга Камінська,
вихованка гуртка «Школа журналістики»
ДЦ позашкільної роботи Корабельного району
м. Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button