Блоги

Спите спокійно, жителі славного міста «Будкограда»?

Що й не кажи, а поки жителів Миколаєва присипляють за принципом «Хліба та видовищ» усілякими помпезними ПіаР приготуваннями до новорічних свят на кшталт приватних ковзанок на центральній площі, «дерібан-команда» не гає часу та продовжує свою чорну справу по подальшому «рубленню бабла», спаплюження архітектурного образу міста та перетворенню Миколаєва у Будкоград.

Так раптово на зупинці концертного холу «Юність» почалось будівництво. Зі слів будівельників – чергового зупиночного павільйону. Окрім запитання: «Нафіга нам треба чергова будка?», виникають ще питання.

Взагалі зупиночні павільйони відносяться до так званих малих архітектурних форм (МАФ). Передбачається, що МАФ – це легка споруда без фундаменту. Що логічно, бо земля під нею комунальна та не надається у приватну власність. А тут, зверніть увагу на фото, викопано доволі глибокий котлован явно під фундамент та капітальну забудову. Зрозуміло, що «спритники» вирішили облаштуватися надовго.

Котлован МАФ на зупинці Юність

Звісно зараз посиплються обвинувачення, що типа «людям треба виживати, на маленькому клаптику землі підприємці облаштують власний бізнес». Впевнені? Неподалік, по вул. Миколаївській, між гуртожитків, повстав новозбудований торгівельний павільйон. Завершений. І висить на ньому великими літерами «АРЕНДА». Це виходить, що хтось прихопив землю, не для розбудови власного бізнесу і прогодування родини, а наживі на тих хто не вхожий у владу і такого жирного «подарунку» не отримає. Хтось з пересічних громадян пробував отримати землю від міськради?

Під час зустрічі майданівців 08.12.17 р. з в.о. міського голови Козаковою Т.В. було озвучено й це питання. Подивимось, що вийде.

Майданівці та в.о. мера Казакова, протидія «дерібан-команді» (Миколаїв 08.12.17) ВІДЕО

 

Член всеукраїнської правозахисної організації «Наше право» Дерев’янко Ігор.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button