Блоги

"Реконструкції" пл. Соборної та ПК "Молодіжний" Сєнкевичем – це позолотити кнопку унітазу, коли народ тоне в зруйнованій каналізації!

 

25.09.2019 року, Миколаїв, серед білого дня, годинами тече по вулиці смердючий потік з аварійних підземних комунікації.

Перехрестя пр. Богоявленського та вул. Театральної.

Йдуть діти та й дорослі люди, і не відомо, яка інфекція у тих фекальних водах:

Це вже далеко не перша ознака інфраструктурного колапсу підземних комунікацій, що насувається. Так в тому ж мікрорайоні ПТЗ водогонам, каналізаціям, тепломережам вже добре по пів сторіччя. За цей час в їх реконструкцію та капітальний ремонт не вкладено жодної копійки. От вони й починають виходити з ладу. І звісно ситуація буде тільки погіршуватися і може скінчитися масовими відмовами систем і просто надзвичайними ситуаціями регіонального масштабу.

Ви уявляєте наприклад ситуацію коли взимку, чи спекотного літа без води, або тепла, або каналізації лишається десяток, два десятки, сотня багатоквартирних будинків? Куди пересилити на багатомісячний термін, можливо кількарічний, тисячі людей? Забезпечити школами, дитячими садками, лікарнями. Де взяти раптово мільярди на усунення НС? Якщо звісно такі гроші знайдуться, а не прийдеться витрачати їх на щось ще необхідніше.

Просто кажучи — без «бетонованої» площі Соборної може прожити 90% миколаївців, а от без той же каналізації, або води жодний.

От і виходить, що всі ці розПіаРені, непотрібні «реконструкції» з дерибаном пл. Соборної та ПК Молодіжний, кожна по сто мільйонів бюджетних гривень, що проводяться мером Сєнкевичем енд Ко – схожа на позолоту кнопки унітазу, коли народ тоне в зруйнованій каналізації!

Дописи по темі:
Мадонна побилася з Леді Гагою за концертні площі в Миколаєві? Або сотня бюджетних мільйонів — це пил?

Правда про тотальну аварійність. Меру Миколаєва Сєнкевичу «розпил» мільйонів важливіше, ніж життя, здоров’я та майно миколаївців?

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button