Блоги

«Путініст», депутат Миколаївської облради Невенчаний, лобіст дерибану «Дубків» та кар’єру для «Мультіка» пнется у ВР?

У 2017 році активістам, громаді Миколаєва, після важкої та тривалої боротьби, вдалося відвернути загрозу знищення 34 гектарів парку «Дубки», що знаходиться у заводу «Зоря»-«Машпроект».

Мова йшла про побудову торгово-розважального комплексу компанією «Західна нафтова група»: В Николаевском горсовете подделали документы, чтобы отдать парк «Дубки» нефтетрейдеру под застройку;

Земли парка «Дубки» возле «Зори»-«Машпроект» площадью 34 га вернулись в коммунальную собственность Николаева.

«Дубки», які хотіли забудувати торгівельно-розважальним комплексом

Одне з засідань земельної комісій міськради щодо «Дубків»

Прикметно, що забудову парку лобіював депутат Миколаївської облради від «Опозиційного блоку» Максим Невенчаний. Помітьте, як, мабуть, сильно кортіло «заробити», а мова йшла про коштовні 34 гектари, що депутат облради бігав разом з представником забудовника в міськраду? Що, йому на обласному рівні зайнятися нема чим? А одного разу, коли активісти-патріоти «притиснули» його, на питання щодо «Дубків» почав відговорюватися, що побудовою торгівельно-розважального центру хотів начебто ощасливити дітей. «Гнила відмазочка», навіть не смішно.

А зараз з’ясовується, що «гасподін» Невенчаний йде кандидатом від «Опозіційної Платформи – За життя» на вибори до Верховної Ради по 129 мажоритарному округу. І робить з себе такого правдолюбця. Але ми добре знаємо його, як облупленого.

Пам’ятаєте скандальну історію, як депутати областної ради протизаконно відвели величенький пісчаний карєр у Вознесенському районі «кримінальному автритету» «Мультіку»? Пам’ятаєте, що питання лобіювала фракція «Опозіційного блока», у складі якої це активно проштовхував і Невенчаний:

Журналисты показали, как выглядит карьер, который депутаты облсовета выделили фирме «Мультика»;

КРИМИНАЛЬНЫЙ АВТОРИТЕТ «МУЛЬТИК» ОТЧИТАЛ ГЛАВУ «ОППОБЛОКА» В НИКОЛАЕВСКОМ ОБЛСОВЕТЕ

Я з іншими активістами був присутній на тих сесіях, якраз протестуючи проти сумнівної оборутки, і сам чув та бачив це ганебне явище. Максим Невенчаний не просто голосував, а саме запекло ораторствовав та докладав на зусиль, що б кар’єр таки лишився «мультіківським».

Не дивує й особисте спілкування депутата облради з, мабуть найкрупнішими землевласниками в місті, Пеліпасом та Чайкою (сином колишнього мера міста), які й стали «латифундистами» під час мерства Чайки-старшого:

Пеліпас, Невенчаний, Чайка

А пророссійський та пропутінський напрямок депутата Невенчаного давно відомий. Недаремно його пропутінськи шабаши зривали ветерани русско-української війни та патріотична громада. Та й його особисте фото з кумом Путіна Медведчуком хіба красномовно не каже само за себе?:

Невенчаний, Медведчук

Хоча у молодості Невенчаний не гребував фотографуватися у, начебто, «ненависній» путінистам гітлерівській формі:

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button