Блоги

Приватизація та знищення лісу з профілакторієм "Океан" у Корабельному районі? Черговий злочин мерсько-депутатської банди

З’явився цікавий документ, яким ставиться на розгляд земельної комісії Миколаївської міської ради питання щодо погодження та винесення на сесію міськради пропозиції передачі у приватні руки земельної ділянки (кадастровий номер – 4810136600:05:091:0010) з подальшою житловою забудовою.

Тільки от, ця ділянка, загальною площею більше 2 гектар, є санаторієм-профілакторієм «Океан» (вул. Металургів, 4).

Привертає увагу, що десь три чверті території закладу складає ліс, який є частиною більшого багаторічного лісу, засадженого, ще у 60-ті роки минулого сторіччя, кримською сосною (між вул. Металургів та вул. Новобудівною).

Все це робиться нагло та відверто злочинно. Так в документі йдеться про нехтування Генеральним планом забудови міста (а це закон для міста). Йдеться про зміну функціонального призначення ділянки. В ГенПлані це «територія рекреаційних установ» (саме тому там був розташований санаторій-профілакторій «Океан» і саме під ці потреби віддали величезний шматок лісу, щоб люди відпочивали та оздоровлювалися, дихали сосновим повітрям). В Експлікаціях ГенПлану номер 46 (що стоїть на зазначеній території) – означає територію рекреаційно-оздоровчих закладів:

А зараз виноситься пропозиція (протизаконна) змінити «з цільового призначення для будівництва та обслуговування санаторно-оздоровчих закладів» на «для розміщення багатоквартирних житлових будинків».

Все це відбувається не без Управління містобудування та архітектурі Миколаївської міської ради, яке надало позитивний висновок на цю оборудку (як слідує з документу) № 17-566 від 05.02.2019 року.

І хто ж вигодонабувач цього ґешефту? В тому ж документі значиться, що ділянку хочуть передати в оренду на 15 років (Дебелізм! Що, після 15 років знесуть побудовані багатоквартирні будинки та повернуть місту?) такому собі ТОВ «ОКЕАН ПАРК». ТОВ, як не дивно, зареєстровано вже за тією ж адресою, що й, ще не приватизований, санаторій-профілакторій «Океан» (вул. Металургів, 4). Власником «ОКЕАН ПАРК» є Римар Дмитро Євгенович.

Прикметно, що зухвалість тих, хто жадає пропихнутий оборудку зашкалює. Цільове призначення ділянки, ще не змінено, а приватники вже розмістили на рієлторському сайті оголошення про продаж квартир в «Жілой комплєкс «Парк Окєан» по ул. Мєталургов, 4»:

Активісти докладуть максимум зусиль щоб ліс та профілакторій залишилися народу, а не стали джерелом чергового протизаконного збагачення скоробагатьків.

P.S.
Треба нагадати, що з 30.01.2018 року в принципі усі відведення землі в Миколаєві протизаконні, в зв’язку з тим що суд скасував План зонування міста Миколаєва, як такий, що не відповідає Генеральному Плану та суперечить іншим законодавчим актам. А без діючого Плану зонування відводити землю ЗАБОРОНЕНО!: Апеляція підтвердила протизаконність «антинародного зонування». Переможний натиск майданівців, «кіборгів», ветеранів, прокуратури

Міська рада 17.05.2018 року, знов у шахрайський спосіб, «зляпала» начебто новий документ, План зонування – 2, але він ще більш протизаконний ніж попередній: Зелені зони, парки, сквери надані до знищення Сєнкевичем з міськрадою. Антинародне зонування № 2. Документально

Так що усі землевідведення в місті, що були зроблені після 30.01.2018 року, можна сміливо оскаржити у суді.

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button