Блоги

Ділянка лісу «Маяк», що пов’язана з родиною екс-заступника прокурора Миколаївської області Коткова: Апеляційний суд підтвердив незаконність приватизації

26.07.2019 року в Миколаївському апеляційному суді нарешті було винесено постанову стосовно однієї з ділянок лісу «Маяк» (соснове урочище «Жовтневе»), що знаходиться на березі Південно-Бугського лиману.

Апелянт вимагав скасувати рішення Корабельного районного суду, який визнав незаконність відведення землі у приватні руки та повернув цю частину лісу у власність держави. У даному випадку справа була прикметна тому, що ділянка була пов’язана з родиною екс-заступника прокурора Миколаївської області Коткова В.В. і деякими особами, які мають ознаки «підставних»: Як звичайна родина подарувала, а потім викупила у сім’ї прокурора Коткова надкоштовну ділянку лісу «Маяк»

Котков В.В.

На засідання, для суспільного контролю, прийшли активісти. Участь від громадськості в процесі брав Ігор Дерев’янко та адвокат Андрій Толпекін:



В решті колегія суддів (Л.Царюк, Н. Шаманска и Л. Прокопчук) винесла вердикт – підтвердила рішення суду першої інстанції про незаконність відведення землі приватникам та обґрунтованість повернення її у власність держави.

Сама справа повернення лісу «Маяк» триває вже п’ятий рік. В 2014 році було виявлено, що в лісі «Маяк» приватникам, серед яких надзвичайно багато впливових осіб, безкоштовно відведено десь сім десятків ділянок: Лес для прокурора

Під тиском активістів — майданівців розпочилися судові процеси з повернення землі народу: Николаевские активисты требуют сноса элитных коттеджей в зоне «Маяк»

Відбулися вже сотні судових засідань. В тому числі й у Верховному суді. Було підтверджено, що Миколаївська міська рада роздавала землю лісового фонду, який взагалі не відносився до комунальної власності. Наразі державі повернуто більше сорока ділянок.

В публікаціях, в пресі пишуть про «тісні зв’язки» прокурора Каткова та миколаївського «авторітета» «Мультіка», про різноманітні оборудки та «схеми», наводяться цікаві фото: Прокуроская «крыша» для николаевских «авторитетов»

Ідеолог українського націоналізму Ярослав Стецько: «Наша революція – всенародна, йдемо з народом, який тісно поєднує справу соціяльного визволення із національною незалежністю».

Голова ГО «Комунальна самооборона» Дерев’янко Ігор

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button