Пригоди

По полю на мопедах: вибух на Миколаївщині поранив підлітків, четверо людей госпіталізовані

Зі слів потерпілих, вони рухалися по польовій дорозі на мопедах, та коли зупинилися, біля них пролунав вибух

Цей материал також доступний

Днями до рятувальників Миколаївщини надійшло повідомлення про те, що в полі між селами Сухоєланецької територіальної громади Миколаївського району стався нещасний випадок: внаслідок вибуху невідомого предмету зазнали травмувань четверо людей, серед яких 15-річна дівчина.

З місця події із осколковими пораненнями різних ступенів тяжкості двох хлопців 19-ти років та 21-річного молодика та неповнолітню дівчину доставили до медичних закладів обласного центру.

Зі слів потерпілих, вони рухалися по польовій дорозі на мопедах, та коли зупинилися, біля них пролунав вибух.

ДОВІДКА: Підлітковий вік – це перехідний етап між дитинством та дорослістю. Згідно з термінологією, яка застосовується в ООН, підлітки — це особи віком 10–19 років (ранній підлітковий вік – 10–14 років; пізній підлітковий вік – 15–19 років).

Рятувальники Миколаївщини вчергове звертаються до громадян: Будьте вкрай обачними та обережними, навіть у тих населених пунктах, де не велись активні бойові дії. Дії російських окупантів частіше направлені саме на те, щоб завдати якомога більшого горя мирному українському населенню. Тож будь-яка знахідка, яка схожа на вибухонебезпечний предмет, або навіть уламок від нього можуть бути смертельно небезпечними.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button