Пригоди

Палаючі машини: протягом доби на Миколаївщині двічі горіли транспортні засоби

18-19 жовтня: вогнеборці оперативно ліквідували пожежі автомобілів

Цей материал також доступний

Протягом минулої доби на території Миколаївської області сталися дві пожежі транспортних засобів, які вчасно вдалося ліквідувати завдяки оперативним діям рятувальників. Про це повідомляє 19 жовтня 2024 року Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Перша пожежа виникла ввечері 18 жовтня на автошляху Н-24 “Благовіщенське – Миколаїв” у Вознесенському районі. Легковий автомобіль Fiat Qubo зайнявся прямо під час руху. Водій разом із працівниками найближчої автозаправної станції спробував загасити полум’я власними силами, але їхніх зусиль виявилося недостатньо. На допомогу оперативно прибули вогнеборці 25 державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки професійним діям пожежників, які застосували генератор піни середньої кратності та водяний ствол, пожежу на площі 5 кв.м було ліквідовано у найкоротший час.

горів автомобіль

Наступний інцидент стався вже зранку 19 жовтня в Інгульському районі міста Миколаєва. На цей раз загорівся автомобіль ВАЗ 2106. Пожежники з 4-ї ДПРЧ встигли прибути на місце події та швидко загасити вогонь, що охопив площу 2 кв.м, запобігши повному знищенню автомобіля.

Причини виникнення обох пожеж наразі з’ясовуються. У ліквідації інцидентів взяли участь 11 рятувальників та 3 одиниці спеціальної техніки ДСНС.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button