Суспільство

Зеленський: Україна посилить ППО — є рішення щодо «Шахедів» та ракет

Президент заслухав доповідь командувача Повітряних сил з ППО

Цей материал також доступний

Президент України Володимир Зеленський оголосив про суттєві зміни в системі протиповітряної оборони країни. Під час свого вечірнього звернення 15 жовтня 2024 року він повідомив, що незабаром Україна посилить свої можливості для збиття ворожих ракет та безпілотників, зокрема іранських «Шахедів».

Зеленський розповів, що сьогодні заслухав доповідь командувача Повітряних сил з ППО, де обговорювалися успіхи щодо збиття ракет та дронів, а також можливості вдосконалення системи радіоелектронної боротьби (РЕБ).

“Ми обговорили формат посилення ППО, і вже є певні рішення щодо «Шахедів» та деяких видів ракет”, — зазначив глава держави.

Окрім питань оборони, Зеленський також торкнувся теми енергетичної безпеки на тлі підготовки до зими. Він заслухав доповідь керівника «Нафтогазу» Олексія Чернишова щодо накопичення газу в сховищах та захисту критичної інфраструктури.

“Усі елементи підготовки до зими — електрика, газ, вугілля, а також допомога від наших партнерів — чітко визначені”, — підкреслив президент.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли:
Вночі росіяни атакували Корабельний район; одна миколаївчанка загинула, близько 20 поранених

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button