Суспільство

Віталій Кім відзначив тих, хто рятує наше ментальне здоров'я

В Миколаєві відзначили Всесвітній день ментального здоровʼя: «Стійкість одного — стійкість мільйонів»

Цей материал також доступний

У Миколаєві відзначили Всесвітній день ментального здоров’я, організувавши захід під гаслом «Стійкість одного — стійкість мільйонів». У заході взяли участь представники різних галузей, які працюють над забезпеченням психічного здоров’я жителів регіону, включаючи лікарів, психологів, освітян, військових, представників громадських організацій та правоохоронних органів.

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім відзначив учасників почесними грамотами та подяками.

Серед нагороджених була майор Наталія Адвент, начальник групи комунікацій Миколаївського обласного ТЦК та СП, яка отримала грамоту “за значний внесок у вирішення проблем ментального здоров’я”.

Наталія Адвент зазначила, що завдяки своїй роботі дізнається про життєві історії військовослужбовців, які повернулися з фронту, і допомагає їм знайти підтримку. Вона розповіла, що намагається направляти ветеранів на психологічну допомогу до спеціалістів, таких як Миколаївський міський центр підтримки ветеранів війни.

“На жаль, більшість громадян не уявляє, що переживають наші захисники та захисниці. Вони підтримують мене, а я підтримую їх. Декому вже радила звернутися за психологічною допомогою. На щастя, в місті є фахівці,” — поділилася Наталія Адвент.

Такі заходи спрямовані на реінтеграцію та відновлення ментального здоров’я військових, які зазнали тяжких випробувань, що є важливим етапом їх повернення до мирного життя.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button