Суспільство

Як на тролейбусі з Корабельного доїхати аж до Намиву - поради від "Миколаївелектротрансу"

Щоб не платити за пересадку — купуйте квиток онлайн з допомогою QR-коду

Цей материал також доступний

Тролейбусний маршрут №10 курсує від зупинки Айвазовського у Корабельному районі до кінцевої на залізничному вокзалі “Миколаїв-пасажирський”. Після повернення на кінцеву, тролейбус робить технічну перерву близько 7 хвилин та продовжує рух за маршрутом №2 Залізничний вокзал “Миколаїв-пасажирський” – мікрорайон Намив (без берега) по проспекту Миру.

Тобто, не виходячи з тролейбуса, але зачекавши 7 хвилин — можна доїхати з Корабельного району на Намив (без берега), – зазначають в “Миколаївелектротрансі”.

“Якщо не хочете чекати час технічної зупинки — можна пересісти на тролейбуси, які працюють на маршруті №2 (до Намиву) або №9 (до Північного) і також мають кінцеву зупинку на залізничному вокзалі”, – сказано в повідомленні комунального підприємства.

Нагадаємо: щоб не платити за пересадкукупуйте квиток онлайн з допомогою QR-коду. Він коштує дешевше – 7 гривень (замість 8 гривень у водія). Саме онлайн квиток дає можливість робити необмежену кількість пересадок між різними одиницями електротранспорту впродовж години. Тобто, оплативши один раз 7 гривень, пасажир може їхати годину, робити потрібні пересадки на маршруті без додаткової оплати.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button