КультураСуспільство

Ледь не стала снайперкою! Як Залужний переконав співачку не брати зброю до рук

Що зупинило українську співачку від вступу до ЗСУ

Цей материал також доступний

Українська співачка Камалія зізналася, що після початку повномасштабного вторгнення Росії серйозно планувала приєднатися до лав ЗСУ і навіть стати снайперкою. Однак на її рішення вплинула порада Валерія Залужного, який вмовив артистку не робити цього.

В інтерв’ю виданню “Фокус”, Камалія розповіла, що мала потужне бажання захищати Україну зі зброєю в руках. Проте після розмови з головнокомандувачем, вона переглянула свої наміри.

Генерал Залужний пояснив, що її участь у бойових діях могла б мати негативні наслідки для родини, оскільки це обмежило б її можливості спілкуватися з доньками, які живуть у Великій Британії. Він підкреслив, що Камалія приносить значно більше користі, допомагаючи в тилу, підтримуючи армію через волонтерську діяльність та благодійність.

“Він посадив мене перед собою і сказав: “Ти розумієш, якщо підпишеш контракт, ти не зможеш виїжджати. А як же діти? Ти волонтер, багато робиш для ЗСУ, для людей. Твоя місія — дарувати людям радість, допомагати гуманітарно, бути мамою”. Я задумалася і вирішила не підписувати контракт”, – зізналася Камалія.

Наразі артистка продовжує свою активну волонтерську роботу, підтримуючи українських військових та мирне населення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button