СуспільствоТема дня

Пісочниці без піску: в Корабельному скаржаться на ігнорування владою дитячих потреб

"Про дітей ніхто не думає. Думають, як більше в кишені нагрібсти, - впевнена жінка

Цей материал також доступний

Багато хто з мешканців Корабельного району міста Миколаєва незадоволені ставленням відповідальних служб до благоустрою, зокрема, на дитячих майданчиках біля багатоповерхівок.

“Адміністрація Корабельного району не може вирішити проблему для дітей, роблять ремонт у райадмістрації, а пісок для пісочниці завести не можуть, діти грають у пісочниці без піску”, – поскаржилася Олена, надіславши до редакції онлайн-видання Кorabelov.info відповідні фото.

“Щоранку проходячи повз, бачимо, як усі коти, кошенята бігають у пісочницю свої справи робити, а потім дітки там гуляють, капець. Але всі мовчать, усіх влаштовує таке… До війни там був пісок, і матусі накривали ввечері пісочницю клейонкою”, – додає жінка.

Місцеві мешканці доєдналися до обговорення цієї проблеми.

“Так в кожному дворі, на жаль”, – написала Інна. Але інші їй заперечили.

“А не управляючі компанії і ОСББ цим займаються? В “Дисі” є (навіть хтось по вечорах з ведерцями заходить собі набрати того піску)”, – зазначив Роман П., маючи на увазі двір біля так званого “Дому іностранного спеціаліста” (пр. Богоявленський, 340/2).

“Про дітей ніхто не думає. Думають, як більше в кишені нагрібсти, – впевнена Ольга Д.

Незадоволені станом дитячих майданчиків у дворах мешканці багатоповерхових будинків не мають уяви, коли ситуація виправиться. Так, Аня, надіславши до нашої редакції відповідні фото, питає:

“Коли вже зроблять майданчик на вул. Глінки, 2-А?”

детская площадка на Глинки

Всім одразу на такі питання відповідає Віктор:

“Після війни! Гроші на ЗСУ!”

Воно б і вірно було, якби в той самий час районна влада не влаштовувала непотрібні мешканцям ремонти, наприклад, біля  та в самій будівлі Корабельної радміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button