Пригоди

Медовий місяць чи втеча? Молодята з різницею у 22 роки затримані на кордоні України

На кордоні затримали пару, яка намагалася виїхати за кордон одразу після весілля: підозрюють у спробі уникнути мобілізації

Цей материал також доступний

У пункті пропуску “Краківець” на українсько-польському кордоні прикордонники затримали незвичну пару – 64-річну жінку з інвалідністю та її 42-річного чоловіка. Ця подія викликала підозри у правоохоронців, оскільки пара намагалася виїхати з країни одразу після реєстрації шлюбу.

За інформацією Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, пара пояснила, що прямує до Німеччини на зустріч з дочкою жінки від попереднього шлюбу. Однак, під час розгляду обставин з’ясувалося, що шлюб з літньою жінкою дав чоловікові можливість отримати відстрочку від мобілізації. Це стало ключовим фактором для подальшого розслідування.

Прикордонники помітили невідповідності у показаннях подружжя і передали інформацію до Національної поліції. За фактом виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», розпочато досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button