Суспільство

В Миколаєві депутати образилися на поліцію та заблокували передачу генератора та штрафмайданчика

Образа чи принципова позиція? Чому депутати не допомогли поліції

Цей материал також доступний

26 вересня 2024 року на сесії Миколаївської міськради депутати відмовилися підтримати передачу дизельного генератора та території під штрафмайданчик для ГУ Нацполіції в Миколаївській області. Незважаючи на актуальність обох питань, голосів для затвердження рішень не вистачило.

Зокрема, поліція планувала отримати генератор вартістю 338 557 грн, який належить «Миколаївелектротрансу», а також автомобільну стоянку із сторожкою на вул. Космонавтів, 63Д для тимчасового розміщення затриманих транспортних засобів.

Як пояснив Дмитро Іванов, голова депутатської комісії з питань ЖКГ, депутат від промерської партії “Пропозиція”, проблема полягає у відсутності ефективного діалогу між поліцією та депутатами.

“Є багато запитань до роботи Національної поліції, на які ми не отримуємо відповідей. Тому депутати не підтримали передачу ані генератора, ані штрафмайданчика”, – каже Дмитро Іванов.

Зазначимо, що перед цим миколаївський депутат Дмитро Іванов обурився роботою інспекторів після штрафу за неправильне паркування.

“Скільки вони взяли штрафів за те, що ми паркуємося біля міськради, де поставили новий знак… Поставили знак і ходять там, виписують кару, вже половину депутатів оштрафували. Вони як полюють за депутатами, — розповів ображений Іванов під час засідання комісії з питань житлово-комунального господарства.

Можливі наслідки депутатської відмови:

  1. Відсутність генератора може ускладнити роботу поліції під час відключень електроенергії.
  2. Брак території для штрафмайданчика створює труднощі для ефективної роботи з порушниками.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. 🤣🤣🤣, чекаємо відповідний крок від Нацполіції, це совмесний рейд разом із РТЦК та СП на засідання з метою роздачі повісток 🤣🤣🤣

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button