Пригоди

Масована нічна атака росіян на Україну: Харківщина, Одещина та Миколаївщина під вогнем

Російські удари з неба: чергова ніч терору по Україні

Цей материал також доступний

У ніч на 25 вересня 2024 року Україна пережила чергову хвилю терористичних атак з боку російських окупантів. Ворог атакував Харківщину, Одещину, Миколаївщину та низку інших регіонів країни ракетами та дронами-камікадзе.

Згідно з повідомленням Повітряних сил ЗСУ, противник застосував різноманітну зброю, зокрема зенітну керовану ракету С-300, авіаційні ракети Х-59/69 та 32 ударні безпілотники типу Shahed. Атаки здійснювались з території росії, зокрема з районів Приморсько-Ахтарська та Курська.

Захисники українського неба цієї ночі змогли збити 28 ударних безпілотників та 4 авіаційні ракети Х-59/69. Ще 4 дрони ворожої армії було втрачено з радарів у кількох регіонах. Водночас, на момент повідомлення, не надходила інформація про постраждалих чи значні руйнування через нічні атаки.

Протиповітряна оборона працювала на максимумі

Робота систем ППО була зафіксована у таких областях: Дніпропетровська, Харківська, Київська, Черкаська, Кіровоградська, Сумська, Полтавська, Миколаївська, Одеська та Херсонська. Зокрема, у Миколаївській області було знищено два ворожі дрони типу Shahed 131/136.

Атака на Миколаївщину: постраждала жінка

Ворог не припиняє терор мирних мешканців. Учора, 24 вересня, о 14:25 російський дрон FPV атакував легковий автомобіль у Куцурубській громаді. Внаслідок удару постраждали двоє людей:

  • водій автомобіля, якому надали допомогу на місці;
  • 63-річна пасажирка, яку було госпіталізовано з травмами середньої тяжкості. Її стан наразі стабільний, медики надають необхідну допомогу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button