Суспільство

300 мільйонів євро на відновлення Миколаївщини: хто допомагає?

Міжнародна допомога для Миколаївщини перевищила 300 мільйонів євро: Кім розповів, хто підтримує регіон

Цей материал також доступний

Допомога міжнародних партнерів для Миколаївської області сягнула понад 300 мільйонів євро. Про це повідомив Віталій Кім, голова Миколаївської обласної військової адміністрації, в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

За словами Кіма, значну частину допомоги надала Данія — понад 150 мільйонів євро. Також вже затверджений новий пакет підтримки для регіону на наступний рік.

“Данія іноді допомагає не напряму, а через фонди, де вона є інвестором. Є спеціалізовані фонди, які займаються розмінуванням, освітою або допомогою дітям, і ми працюємо з ними”, – уточнив він.

Крім Данії, значний вклад у відновлення Миколаївщини робить Німеччина, зокрема федеральна земля Нижня Саксонія, яка теж передбачила допомогу в своєму бюджеті.

“Ми шукаємо партнерські відносини не лише для сьогодення, але й для майбутнього. Зокрема, хочемо розбудовувати економіку через культурний та технологічний обмін, а також отримати доступ до дешевих кредитів”, – розповів голова ОВА.

Важливо, що міжнародне партнерство реалізується на рівні громад через регіональні офіси міжнародного співробітництва, що дозволяє створювати ефективну мережу для взаємодії.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button