ПригодиСтаттіСуспільствоТема дня

На полі бою - до останнього подиху: загинув мешканець Корабельного Сергій Куковинець

Триває збір підписів під петицією щодо присвоєння захиснику звання Героя України

Цей материал також доступний

Як Герой загинув 52-річний Куковинець Сергій Олексійович (25.01.197217.09.2024), який захищав Вітчизну в лавах 59-ї окремої мотопіхотної бригади 11-го батальйону імені Якова Гандзюка.

“Він був чудовим батьком, добрим дідусем та гідним чоловіком своєї дружини. В нього було багато знайомих та друзів, які часто зверталися до нього за порадою та допомогою, в якій він ніколи не відмовляв. Батько прожив усе своє життя у нашому рідному Корабельному районі Миколаєва і працював слюсарем механічно-складальних робіт у морському спеціалізованому порту «Ніка-Тера».

Батько долучився до Збройних Сил України 9 червня 2024 року. У ході евакуації з поля бою отримав мінно-вибухову травму та вогнепальне осколкове поранення, несумісне з життям, внаслідок застосування противником безпілотного літаючого апарату на скид. Він загинув 17 вересня 2024 року в районі населеного пункту Галицинівка (Донецької області)”, – розповіла донька нашого захисника Ольга.

“Мій батько не осоромив рідної землі, він стояв на полі бою до останнього подиху. Я пишаюсь своїм батьком, він був опорою в нашій родині, і я вважаю, що його захист нашої Батьківщини гідний отримати найвищу нагороду — Герой України (посмертно)”, – зазначає донька бійця.

Вона просить усіх небайдужих приєднатися по підписання створеної нею відповідної петиції на адресу Президента.

Редакція Кorabelov.info висловлює щире глибоке співчуття родині, друзям і колегам Сергія Олексійовича у зв’язку з непоправною втратою. Герою слава!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button