Пригоди

Рятувальники з Корабельного району допомогли загасити житлові будинки в Галицинівській ОТГ

Вдалось запобігти повному знищенню будинків

Цей материал також доступний

На території міста Миколаєва за добу 19 вересня 2024 року сталось 8 пожеж: горіло сміття та трава на відкритих територіях, підсобне приміщення, сміття в пластиковому контейнері, а також однокімнатна квартира в багатоквартирному будинку, – повідомили в міськраді.

В Інгульському районі три відділення 4-ї державної пожежно-рятувальної частини та чергова зміна оперативно-координаційного центру залучались до ліквідації пожежі площею 10 кв.м в однокімнатній квартирі на останньому поверсі п’ятиповерхівки. В Центральному районі Миколаєва надзвичайники загасили пожежу перекриття та сміття в приміщенні будівлі, що не експлуатується, на площі 60 кв.м, – уточнюють рятувальники.

“По обіді у м. Миколаєві у Центральному районі майже одночасно виникли дві пожежі. За одним викликом горіло складське приміщення на території підприємства, за іншим повідомленням — сухостій, однак була загроза перекидання вогню на житловий сектор. Підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області забезпечено оперативне реагування на обидва повідомлення”, – зазначають вогнеборці.

Також вчора горіли три житлових будинки у с. Прибузьке Галицинівської територіальної громади. В одній оселі площа склала 15 кв.м, зайнялись утеплювач та речі домашнього вжитку, в двох інших – вогонь охопив загальну площу 95 кв.м, тут палали покрівля та перекриття. Рятувальникам 5-ї ДПРЧ (базується в Корабельному районі Миколаєва) та відділенню місцевої пожежної охорони вдалось запобігти повному знищенню будинків.

Загалом минулої доби на Миколаївщині ліквідовано 18 пожеж різного характеру.

Від ДСНС працювали 105 співробітників, 28 одиниць техніки, відділення МПО “Галицинове”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button