Пригоди

"Шкода" не змогла уникнути зустрічі з деревом у Миколаєві

Обидва автомобілі отримали серйозні механічні пошкодження

Цей материал також доступний

Вдень у неділю, 15 вересня 204 року, на перехресті проспекту Богоявленського та вул. Авангардної в Миколаєві сталася серйозна ДТП за участю двох автомобілів — Skoda Superb та Daewoo Lanos.

За інформацією місцевого кореспондента, обидва транспортні засоби рухалися по Богоявленському проспекту у напрямку вул. Будівельників. На перехресті з вул. Авангардною водій «Ланоса» проїхав на заборонений сигнал першого світлофора, після чого різко зупинився перед другим світлофором, який розташований всього за 20 метрів від попереднього.

Водій «Шкоди», що рухався позаду, не очікував такої маневри і вирішив, що автомобіль перед ним проскочить на наступний світлофор. Через це він не встиг вчасно загальмувати. Незважаючи на спробу уникнути зіткнення, різко звернувши праворуч, Skoda все ж врізалася у Lanos, після чого від удару автомобіль вилетів на узбіччя та врізався у дерево.

У результаті аварії водій «Шкоди» отримав травми, сильно вдарившись об лобове скло. На місце події прибула бригада швидкої допомоги, однак постраждалий відмовився від госпіталізації.

Обидва автомобілі отримали серйозні механічні пошкодження.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button