КультураСуспільство

Новий мульт від творців "Пес Патрон": пригоди на канікулах серед міфів!

Новий український мультсеріал "На краю Світів": чарівні канікули родини Коваленків у містичному будинку

Цей материал також доступний

Вийшов трейлер нового українського анімаційного серіалу “На краю Світів”, що обіцяє захопливі пригоди для всієї родини. Головні герої — родина Коваленків — намагаються провести звичайні літні канікули в старовинному будинку в Запорізькій області, але несподівано зустрічають там міфічних істот і духів.

У центрі сюжету — неповна сім’я: Тарас Коваленко та його троє дітей — Левчик, Фася та Тася. Вони успадкували дивний будинок на окраїні села з промовистою назвою “Світи”. Виявляється, що цей будинок вночі перетворюється на готель для містичних істот, і кожен день стає новим викликом для сім’ї. Звичайні канікули перетворюються на справжні пригоди, сповнені магії та несподіванок.

Режисеркою проекту стала Олександра Рубан, відома своїми роботами над такими анімаційними проектами, як “Мавка. Лісова пісня” та “Пес Патрон”. Продюсери мультсеріалу — Юлія Гребеньовська та Дмитро Корженєвський, які також працювали над анімаційним хітом “Пес Патрон”.

У своїй розповіді про натхнення для серіалу, Олександра Рубан зізналася:

“Коли маленькою я приїжджала на канікули до бабусі з дідусем, то все навколо для мене було великим: дерева, паркан, будинок. І весь світ для мене був дивовижним і захопливим… Дитяча фантазія наповнювала звичайний побут всілякими чудинками та несподіванками”.

Мультсеріал дозволить глядачам поринути в атмосферу дитинства, коли кожен день приносив нові відкриття і магічні моменти, надаючи можливість дорослим ностальгувати за тими часами.

Першу серію можна буде переглянути вже 13 вересня на YouTube-каналі Patron The Dog за підтримки USAID.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button