ПригодиСуспільство

Сирський назвав нове співвідношення боєприпасів із РФ

ЗСУ скоротили розрив у співвідношенні боєприпасів із Росією: майже 1 до 2 – Сирський

Цей материал також доступний

Україна значно зменшила розрив у постачанні боєприпасів, який рік тому був критичним. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський в інтерв’ю для CNN, опублікованому 8 вересня.

За словами Сирського, ситуація зараз виглядає так:

“Пропорція фактично одна до двох, одна до двох з половиною. Рік тому ця цифра була одна до десяти, одна до шести. Цю різницю ми компенсуємо безпілотними системами”.

Це свідчить про значний прогрес у зменшенні технологічного відставання, хоча РФ все ще має чисельну перевагу в багатьох сферах, включаючи авіацію, ракети, артилерію, танки та живу силу.

Головком також зазначив, що Україна активно працює над покращенням технологій безпілотних систем, управління та методів їх застосування. Це дозволяє компенсувати чисельну перевагу російських військ.

“Ми не можемо воювати так, як вони, тому ми маємо використовувати, насамперед, максимально ефективний підхід, використовувати свої сили та засоби з максимальним використанням особливостей місцевості, інженерних споруд, а також технічну перевагу”, – підкреслив Сирський, акцентуючи на важливості високотехнологічної зброї та безпілотних систем.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button