Пригоди

Ракети та дрони знову націлені на Миколаївщину – жертв немає, але загроза залишається

На Миколаївщині ворог знову атакує: балістичні ракети та дрони продовжують тероризувати регіон

Цей материал також доступний

2 та 3 вересня на Миколаївщині ворог здійснив серію атак, використовуючи балістичні ракети, дрони та артилерію.

Перший удар стався вдень, 2 вересня, об 11:36. Ворог випустив балістичні ракети, ймовірно, Іскандер-М, по території Вознесенського та Миколаївського районів. На щастя, ракети влучили на відкритих територіях, поза межами населених пунктів, і постраждалих немає. Інформацію підтверджує Миколаївська ОВА.

Наступний удар було завдано вночі, 3 вересня, о 03:10. Ворог повторно використав балістичні ракети, але, як і раніше, влучання відбулося на відкритих територіях. Жертв і постраждалих немає.

Вранці, 2 вересня, о 08:00 ворог запустив дрон типу FPV по селу Солончаки. Внаслідок цього удару було пошкоджено приватний будинок та автомобіль. На щастя, обійшлося без жертв. Крім того, о 09:02 того ж дня, а також вранці, 3 вересня, о 04:54, російська артилерія обстріляла Куцурубську громаду. Тут також, на щастя, постраждалих немає.

Увечері, 2 вересня, о 16:27, ворог спрямовував дрон типу FPV на місто Очаків, а о 18:08 здійснив мінометний обстріл акваторії Очаківської громади. На щастя, знову обійшлося без жертв.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button