Пригоди

Опори ЛЕП проти авто. Збитки на мільйон, - Миколаївобленерго скаржаться на ДТП

У Миколаївській області щотижня ушкоджуються опори ЛЕП через ДТП

Цей материал також доступний

Миколаївобленерго повідомляє про тривожну статистику: щотижня на території області ушкоджуються опори ліній електропередач (ЛЕП) внаслідок дорожньо-транспортних пригод. Це завдає значних збитків компанії, а також створює небезпеку для мешканців регіону.

Тільки за перше півріччя цього року було зафіксовано 50 таких випадків, в результаті яких Миколаївобленерго зазнало збитків на суму понад 1 мільйон гривень. Хоча, на основі попереднього досвіду, в кращому випадку лише половина цих витрат буде компенсована винуватцями аварій. В інших випадках, відновлювальні роботи доводиться проводити власними силами та ресурсами компанії.

На підприємстві також звертають увагу на те, що подібні інциденти призводять до знеструмлення споживачів, адже заміна ушкоджених опор, проводів чи кабелів потребує часу.

В Миколаївобленерго закликають мешканців бути більш обережними та свідомими, уникати небезпечних ситуацій на дорогах, що можуть призвести до пошкодження чужого майна, а також наражати на небезпеку своє здоров’я, життя та фінанси.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button