Пригоди

Жорстокі бої на фронті: 114 зіткнень, Покровський напрямок - в епіцентрі

На фронті зафіксовано понад 100 бойових зіткнень: найважчим залишається Покровський напрямок

Цей материал також доступний

На українському фронті не стихають бої. За інформацією Генерального штабу ЗСУ, протягом минулої доби відбулося 114 бойових зіткнень. Найгарячішою точкою залишається Покровський напрямок, де захисники України відбили 38 штурмів ворога.

Зокрема, на Харківському напрямку противник продовжував штурмувати позиції наших військ. Всі шість зіткнень сталися в районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку відбулося 10 атак росіян, але усі вони були успішно відбиті українськими силами в районах Синьківки, Берестового, Глушківки та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку ЗСУ зупинили 17 атак окупантів в районах Невського, Макіївки, Тернів та у Серебрянському лісі.

Захисники також зуміли відбити сім атак на Сіверському напрямку поблизу Білогорівки, Спірного і Виїмки.

На Краматорському напрямку найгарячіші бої точилися біля Часового Яру, де було зупинено більшість з 11 спроб прориву росіян. Важливо, що 80% усіх боєзіткнень припало саме на цей район.

Ворог активно діяв і на Торецькому напрямку, де здійснив десять атак в районах Північного, Залізного, Дружби, Нью-Йорка та Торецька. В самому Торецьку та околицях було зафіксовано дев’ять авіаударів.

На Покровському напрямку оборонці відбили 38 штурмових дій противника. Найбільш інтенсивні бої велися поблизу Желанного, Гродівки та Воздвиженки.

Сили оборони зупинили ворога також на Курахівському напрямку у районах Красногорівки, Георгіївки, Парасковіївки, Карлівки та Костянтинівки, де відбулося дев’ять атак.

На Времівському напрямку ворог тричі намагався прорватися в районі Водяного та з боку Старомихайлівки і Керменчика.

На Оріхівському напрямку сталося одне бойове зіткнення поблизу Новоданилівки.

На Придніпровському напрямку зафіксовано дві невдалі атаки росіян.

Авіація, ракетні війська і артилерія ЗСУ продовжують активно діяти на фронті: за добу було завдано 21 удар по скупченнях живої сили ворога, п’ять – по артилерійським засобам противника та два – по станціях радіоелектронної боротьби.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button