Суспільство

Людина – не товар: Корабельна райадміністрація долучилась до інформаційної кампанії

Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом

Цей материал також доступний

З метою підвищення обізнаності населення щодо протидії торгівлі людьми, працівники адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради взяли участь у міській інформаційній кампанії. Цей захід був спрямований на привернення уваги до актуальної проблеми експлуатації людей, яка є однією з найгірших форм порушення прав людини у сучасному світі, – повідоммла 9 серпня 2024 року пресслужба райадміністрації.

Під час кампанії були розповсюджені інформаційні матеріали, такі як буклети, пам’ятки, листівки та брошури, які містили корисну інформацію та контакти гарячих ліній, що надають допомогу у питаннях протидії торгівлі людьми. Серед них:

  • 527 — Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультації мігрантів.
  • 1547 — Урядова гаряча лінія з питань протидії торгівлі людьми, домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству щодо дітей.
  • 116 123 — Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації (Ла Страда Україна).

Інформаційна кампанія проти торгівлі людьми

“Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Поняття торгівлі людьми включає в себе трудову експлуатацію, сексуальну експлуатацію, рабство, продаж дитини, вилучення органів, примусове жебрацтво, всиновлення дітей з метою наживи, проведення дослідів над людиною без її згоди, примусова вагітність, втягнення у злочинну діяльність, використання у збройних конфліктах”, – зазначають в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button