Пригоди

Чорна ніч для рф: ЗСУ спалили склади з бомбами та "вимкнули" радари

ЗСУ завдали нищівних ударів по військовому аеродрому та засобах ППО російських окупантів: знищено склади з авіабомбами та радар С-350

Цей материал також доступний

У ніч на сьогодні, Сили оборони України здійснили успішну атаку на військовий аеродром «Ліпецьк» в Ліпецькій області, рф. У ході операції були уражені склади з керованими авіаційними бомбами та низка інших важливих об’єктів на території летовища. Після удару на аеродромі спалахнула масштабна пожежа, яка супроводжувалася численними вибухами.

На аеродромі «Ліпецьк» базуються російські винищувачі Су-34, Су-35 та МіГ-31, які використовуються повітряно-космічними силами рф для авіаударів по Україні. Результати ураження, в тому числі втрати ворога, наразі уточнюються.

Крім того, Збройні сили України завдали ударів по зенітних ракетних дивізіонах рф, розташованих на тимчасово окупованій території Донецької області. Вдалося влучно знищити один з радарів ЗРК С-350, інші два радари, що належать до комплексів С-350 та С-300, також виведені з ладу. Оперативна інформація щодо їх стану уточнюється.

В цих ударах брали участь підрозділи ракетних військ, Сил спеціальних операцій, Служби безпеки України та Сил безпілотних систем ЗСУ. Спільна робота українських захисників по важливих цілях російських окупантів продовжуватиметься.

Після удару дронів СБУ на аеродромі «Липецьк-2» детонують склади з боєприпасами, де зберігалось понад 700 керованих авіабомб, повідомляють джерела у СБУ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button