ПригодиТема дня

Мешканець Корабельного району збував вибухівку і боєприпаси - молодика затримано

Йому загрожує до семи років ув’язнення

Цей материал також доступний

Одразу після збуту вибухівки та боєприпасів співробітники відділення поліції №3 (Корабельного ВП) Миколаївського районного управління та оперативники карного розшуку обласного главку поліції за процесуального керівництва прокуратури затримали 25-річного місцевого мешканця.

На місці події правоохоронці вилучили дві гранати типу Ф-1 і РГД-5 та майже 200 набоїв, а також грошові кошти у сумі 10 тисяч гривень, які чоловік отримав за продаж озброєння. Поліцейські також провели санкціонований обшук за місцем проживання затриманого. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили набої різного калібру до автоматичної зброї.

обшук за адресою мешканця Корабельного, що продавав боєприпаси

Фігуранта поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Процесуальне керівництво у вказаному провадженні здійснює Миколаївська спеціалізована прокуратура у сфері оборони. Триває досудове розслідування, – повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button