Пригоди

Таксист збив підлітка в Миколаєві, який несподівано вибіг на проспект

Хлопця з ЧМТ та підозрою на переломи госпіталізували

Цей материал також доступний

5 серпня 2024 року, приблизно о 16:40 на проспекті Центральному в Миколаєві сталась ДТП за участі автомобіля марки Toyota Camry (таксі 994 під керуванням 51-річного водія) та неповнолітнього пішохода, який перетинав проїзну частину, попередньо, за межами пішохідного переходу.

Внаслідок автопригоди 17-річного пішохода із тілесними ушкодженнями з місця події госпіталізували до медичного закладу.

Поліцейські з’ясовують усі обставини автопригоди.

Попередньо, автомобіль рухався проспектом у середньому ряду, з боку вул. Водопровідної у напрямку Центрального стадіону. Відразу за зупинкою для громадського транспорту проспект справа наліво почав перебігати підліток.

“За словами очевидців, дитина різко вибігла на проспект – хлопця не було видно через припарковані біля будівлі машини. Водій не встиг зупинитися та збив дитину.

Внаслідок ДТП хлопчика з черепно-мозковою травмою та підозрою на переломи з місця події забрала «швидка»”, – повідомляють «Новини-N».

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 095 456 05 08 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Може люди колись додумаються що пішохідні переходи придумали не просто так? Чи водій має всю дорогу труситися в очікуванні, що посеред дороги вилізе якийсь недоумок і вирішить просто побігти?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button