Пригоди

Пенсіонер отруїв співмешканку заради її грошей та машини

Зловмиснику загрожує довічне ув'язнення

Цей материал також доступний

31 липня 2024 року Головне управління Національної поліції у місті Києві повідомило, що правоохоронці з’ясували, що 67-річний мешканець Києва, проживши з жінкою близько 15 років, вирішив її отруїти. Протягом останніх трьох місяців він додавав у їжу та напої співмешканки високотоксичний важкий метал. Через це жінка поступово погіршувала стан здоров’я і потрапила до лікарні.

Обшук у киянина який вбив жінку

Зловмисник навідував 60-річну потерпілу в лікарні і продовжував її труїти навіть там. Коли жінка не змогла більше самостійно пересуватися, він наполіг на її виписці з лікарні, стверджуючи, що буде піклуватися про неї сам. Однак насправді він продовжив отруєння, і за деякий час жінка померла. За висновками судово-медичної експертизи, смерть настала через запалення та некроз внутрішніх органів, спричинені отруєнням важким металом.

Після цього підозрюваний намагався заволодіти квартирою співмешканки. Коли йому це не вдалося, він взяв її автомобіль і близько 20 000 доларів, після чого переїхав до Волинської області. Згодом його затримали співробітники поліції.

Автомобіль Suzuki

Під час обшуку квартири слідчі вилучили гроші, банківську карту потерпілої, її автомобіль Suzuki, документи та пластикову ємність із порошкоподібною речовиною, яку відправили на експертизу.

Труїв жінку високотоксичним важким металом

Слідчий повідомив затриманому про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України: умисне вбивство з корисливих мотивів (п. 6 ч. 2 ст. 115) та незаконне заволодіння транспортним засобом (ч. 1 ст. 289).

Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Зловмиснику загрожує довічне ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button