Пригоди

Влетів у відбійник: у ДТП на Миколаївщині загинув водій і травмувалась пасажирка

За попередніми даними, керманич не впорався із керуванням

Цей материал також доступний

17 липня 2024 року близько 10:30 на автодорозі Н-14 «Миколаїв – Кропивницький» (неподалік села Возсіятське Вознесенського району) сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Chevrolet Nubira під керуванням 62-річного водія, – повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

За попередніми даними, керманич не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся з відбійником. Внаслідок автопригоди водій легковика загинув на місці від отриманих тілесних ушкоджень. Пасажирка автомобіля отримала травми різного ступеня тяжкості та була доставлена до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого». Поліцейські активно працюють над встановленням усіх обставин та причин цієї трагічної події.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління звертається до громадян, які мають будь-яку інформацію про обставини дорожньо-транспортної пригоди, з проханням звернутися за телефонами 093 71 44 520 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button