СуспільствоТема дня

До 100 автобусів, що чекають водіїв у Миколаєві, Прага передала ще сім

Дефіцит транспорту та водіїв створює значні незручності для мешканців Миколаєва

Цей материал також доступний

Прага продовжує надавати допомогу Миколаєву, цього разу відправивши місту ще сім автобусів. Це не перший раз, коли чеське місто надає підтримку.

Раніше, за запитом КП “Миколаївелектротранс”, Прага передавала дві автовишки, 226 обігрівачів та 8 генераторів. Для КП “Миколаївпастранс” було передано п’ять автобусів. Така допомога є надзвичайно важливою для нашого міста, оскільки ми стикаємося з значними труднощами у забезпеченні належного рівня транспортних послуг для населення.

Для транспортування нових автобусів до Миколаєва залучено водіїв з КП “Миколаївелектротранс” та “Миколаївпастранс”. Після прибуття автобуси пройдуть всі необхідні технічні перевірки та підготовку, і лише після цього вони вийдуть на маршрути міста.

Ця допомога від Праги є вкрай цінною, особливо враховуючи поточну ситуацію в нашому місті. Дефіцит транспорту та водіїв створює значні незручності для мешканців Миколаєва.

Варто зазначити, що в.о. директора КП “Миколаївпастранс” Ігор Кушнір раніше заявив про критичну нестачу водіїв. Для повноцінного функціонування всіх наявних транспортних засобів підприємству не вистачає ще 100 водіїв:

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Тому що треба давати бронь від Армії не тільки циркачам і блазням, а людям без яких не можна обійтись, В нас таке ведеться ще з часів совка що роботяга нічого не і зарплату йому можна "зрізати" і з відпусткою "погратись", бо не всім все положено.А тепер йдем о в глухий кут, а люди не іграшки!

  2. І за кожного водія кожний місяць платити бронь від Армії 20000 гривень , зарплатню і податки ….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button