Пригоди

Окупанти наступають з усіх напрямків, але отримують відсіч! - генштаб ЗСУ

Відбулося 151 бойове зіткнення: Оперативна ситуація на фронті за минулу добу

Цей материал також доступний

Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що протягом минулої доби на фронті сталося 151 бойове зіткнення. Ворог активно застосовував різні види зброї та авіацію для атаки українських позицій та населених пунктів.

Деталі за напрямками бойових дій:

Харківський напрямок: Противник продовжував наступальні дії за підтримки авіації. Відбулося 11 бойових зіткнень в районах Вовчанська, Глибокого та Липців.

Куп’янський напрямок: Кількість боєзіткнень збільшилась до 7. Сили оборони успішно відбивали атаки в районах Синьківки, Петропавлівки та Стельмахівки.

Лиманський напрямок: ЗСУ стримували 20 атак окупантів в районах Греківки, Макіївки, Невського, Тернів та Торського.

Сіверський напрямок: Сили оборони відбили 5 атак в районах Спірного та Виїмки.

Краматорський напрямок: Українські захисники зупинили 11 спроб прориву в районах Кліщіївки, Калинівки, Іванівського та Андріївки.

Торецький напрямок: Агресор здійснив 16 атак в районах Торецька, Північного, Залізного та Нью-Йорка, підтримуючи їх авіаударами.

Покровський напрямок: Відбито 49 атак поблизу Юр’ївки, Новоолександрівки, Воздвиженки, Калинового, Лозуватського, Прогресу, Новоселівки Першої, Євгенівки, Яснобродівки та Карлівки.

Курахівський напрямок: Сили оборони стримували ворога в районах Красногорівки, Парасковіївки та Костянтинівки. Відбулося 19 атак.

Времівський напрямок: Противник здійснив 4 атаки в районі Водяного.

Оріхівський напрямок: Відбулося 4 бойових зіткнення біля Роботиного та Новоданилівки.

Придніпровський напрямок: Окупанти проводили 5 атак на лівобережжі Дніпра, але без успіху.

Волинський та Поліський напрямки: Оперативна ситуація без змін. Ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Кордон з Чернігівською та Сумською областями: Противник проводить диверсійно-розвідувальну діяльність, обстрілює населені пункти з території РФ.

Українські сили завдали удари: Авіація, ракетні війська та артилерія ЗСУ уразили дві артилерійські системи, зенітно-ракетний комплекс “Бук”, пункт управління БпЛА, 22 райони зосередження особового складу та озброєння росіян.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button