Пригоди

Травмувалось девʼятеро осіб, серед яких пʼятеро дітей: ДТП на Миколаївщині

Постраждалі були оперативно доставлені до медичних закладів

Цей материал також доступний

5 липня 2024 року близько 14:30 на автодорозі Н-11 «Дніпро-Миколаїв» у селі Добра Криниця Баштанського району сталась серйозна дорожньо-транспортна пригода. Учасниками аварії стали автомобілі Mercedes-Benz Vito, за кермом якого перебував 70-річний водій та Ford Fiesta, яким керувала 29-річна водійка. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської поліції.

Внаслідок зіткнення Mercedes-Benz Vito перекинувся, що призвело до значних ушкоджень як транспортних засобів, так і пасажирів. У результаті аварії водії обох автомобілів та семеро пасажирів, серед яких п’ятеро дітей віком 2, 6, 9, 15 та 16 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Усі постраждалі були оперативно доставлені до медичних закладів для надання необхідної допомоги.

ДТП

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція цієї статті передбачає покарання до трьох років обмеження волі.

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригоди. Вони звертаються до громадян, які можуть володіти будь-якою інформацією про цей випадок, з проханням звернутися до Баштанського районного відділу поліції за адресою: м. Баштанка, вул. Семена Бойченка, 5, або за телефонами (063)643-38-87, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button