Пригоди

На кордоні чоловік напав на представників ТЦК і спробував задушити їх ременем безпеки

Спробував задушити водія ременем безпеки

Цей материал також доступний

У Чернівецькій області чоловік, затриманий за спробу незаконного перетину кордону, напав на військових у службовому автомобілі.

Як повідомляється на Facebook-сторінці Чернівецького обласного ТЦК та СП, що після невдалої спроби незаконного перетину кордону громадянин був затриманий і переданий військовослужбовцям ТЦК та СП. Перебуваючи на задньому сидінні службового автомобіля для уточнення даних, він напав на військовослужбовців, завдав їм тілесних ушкоджень і спробував задушити водія ременем безпеки. Для вгамування порушника було викликано слідчо-оперативну групу, а для надання допомоги постраждалим військовослужбовцям — екстрену медичну службу.

“Після вчиненого чоловік намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, та розмістив відповідне відео в соціальній мережі”, – розповіли в повідомленні.

Військовослужбовці ТЦК та СП, які отримали травми від “вдячного” співвітчизника, вступили до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення і служили у десантно-штурмових військах. Через стан здоров’я вони були переведені до ТЦК та СП. В повідомленні Чернівецька обласна ТЦК та СП закликали:

“Закликаємо військовозобов’язаних виконати обов’язок, а усіх громадян – з повагою ставитися до воїнів, які ризикували заради вас власним життям та здоров’ям”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button