Пригоди

У Миколаєві вантажівка перевернула «Фіат»: постраждали водій та пасажир

З місця події постраждалих забрала швидка

Цей материал також доступний

9 листопада 2023 року (приблизно о 06:50) в районі регульованого перехрестя вулиць Пушкінська та Шевченка в Миколаєві сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів ГАЗ-САЗ та Fiat Doblo із подальшим його перекиданням. Обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 63-річний водій та 70-річна пасажирка Fiat з тілесними ушкодженнями різних ступенів тяжкості були доставлені до медичного закладу. 61-річний водій вантажівки не травмувався, – повідомили в поліції.

ДТП 09.11.2023

“Вантажівка їхала по вул. Пушкінській, з боку проспекту Центрального у напрямку вул. Великої Морської. На перехресті автомобіль почав повертати ліворуч, на вул. Шевченка у напрямку вул. Наварінській. При здійсненні повороту водій не пропустив «Фіат», що їхав по вул. Пушкінській у зустрічному напрямі прямо. Від отриманого удару автомобіль кілька разів перекинувся та відлетів від місця зіткнення на 20 метрів”, – повідомляють «Новини-N».

ДТП 09.11.2023

Через аварію на вул. Пушкінській виникли автомобільні затори в обох напрямках.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 098-351-03-55 або 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button