Суспільство

"У нас непогана ситуація з критичною інфраструктурою... Будемо чекати на ворога", - Кім

"По всіх питаннях ми це пропрацювали", - каже голова ОВА (відео)

Цей материал також доступний

Станом на 28 жовтня 2023 року в Миколаївській області до зимового періоду 2023-2024 року повністю підготовлена критична інфраструктура, – про це під час брифінгу розповів начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

У нас непогана ситуація з критичною інфраструктурою. Ми закрили всі об’єкти, які нам доводили постановою Кабміну та Офісом президента, і додатково ще один великий. Окрім цього ми закрили газ, водопостачання, водовідведення. Зробили це за свій небюджетний кошт… Зробили дев’ять великих об’єктів щонайменше. Зараз додатково завдання Офісу Президента розгорнути протишахедні батальйони, які теж виконані сьогодні. Ми готуємо звіт і передаємо військовим, і техніку, і приціли, і нічники, і GPS з прожекторами. Повністю укомплектували ми зараз те завдання, яке нам ставили. Тобто є додатковий захист є ще й фізичний.

Крім цього, ми провели 19 мобільних котелень на газу та ще 19 — на альтернативному паливі, які страхують наші точки, щоб ми могли перемикатися швидше. У нас з 1000 котелень — 600 не на газу: на альтернативному опаленні вже в області. Створений резерв фізичний пального для того, щоб ми могли тиждень бути не на картках. По всіх питаннях ми це пропрацювали, будемо чекати на ворога“, — розповідає начальник обласної військової адміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button