СуспільствоТема дня

За 3,7 мільйони хочуть замінити вікна й двері дитсадку в Корабельному районі

Замовник - департамент енергетики Миколаївської міськради

Цей материал також доступний

Оголошено тендер на капітальний ремонт будівлі дошкільного навчального закладу №130 (“Мальчиш-Кібальчиш”) м. Миколаєва за адресою: вул. Знаменська, 5А (мкрн Кульбакіно), в частині заміни вікон та вхідних дверей як заходів з енергозбереження та з усунення аварії в бюджетній установі. Про це свідчать дані системи публічних закупок Prozorro.

Замовник – департамент енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради. Очікувана вартість робіт складає 3 714 182 грн. Строк виконання робіт – до 31 грудня 2023 р.

В технічному завданні перелічено заплановані в дитсадку загальнобудівельні роботи, серед яких, зокрема, розбирання і демонтаж (поясків, сандриків, жолобів, відливів, звисів тощо з листової сталі); ручне навантаження та перевезення сміття; улаштування цементної стяжки, заповнення віконних прорізів готовими блоками з металопластику; установлення підвіконних дошок, віконних зливів; улаштування пароізоляціної і гідроізоляційної стрічок, навішування москітних сіток, установлення дитячих замків безпеки на двох поверхах будівлі; заповнення дверних прорізів готовими дверними блоками з металопластику у кам’яних стінах на двох поверхах; штукатурення плоских поверхонь віконних та дверних укосів по бетону та каменю; улаштування обшивки укосів гіпсокартонними і гіпсоволокнистими листами з кріпленням на клеї; поліпшене фарбування полівінілацетатними водоемульсійними сумішами стін по збірних конструкціях тощо.

Передбачена загальна кошторисна трудомісткість робітників-будівельників – 4760,44 люд./годин. З будівельних машин та механізмів планується використання кранів баштових, навантажувачів одноковшевих, підіймачів будівельних та інш.

Тендерні пропозиції приймаються до 27 квітня, проведення аукціону заплановано на 28 квітня 2023 року.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button