Суспільство

На облаштування захисних укриттів у школах та дитсадах Миколаєва виділили 36,5 мільйонів

При цьому спорудити бомбосховища у всіх закладах освіти міста до 1 вересня неможливо

Цей материал також доступний

На будівництво та облаштування захисних споруд у закладах освіти Миколаєва з міського бюджету виділили 36,5 мільйонів гривень, про що повідомив мер Олександр Сєнкевич в ефірі ТРК “МАРТ”.

“Ми не можемо запустити всі школи та садки, в яких сьогодні немає технічної можливості це зробити. ДСНС буде запускати їх або ні. Також всі розуміють, що до 1 вересня ми не зможемо побудувати ці бомбосховища у всіх закладах освіти. Тому сьогодні є можливість, де можна збудувати укриття, де переробити підвали, укріпити і зробити з них укриття – ми зараз цим займаємось. Більш того, є сподівання, що нам додатково допоможуть донори, які матимуть можливість самим запроектувати, самим відіграти тендери та самим побудувати укриття без участі міськради в розподілі коштів. Це моя позиція – ми не хочемо торкатися грошей донорів, щоб потім не було питань, що чому так витрачаються кошти, що ці кошти вкрали і так далі”, – зазначив Сєнкевич.

Також він додав, що на оновлення матеріально-технічної бази міських закладів з бюджету виділили ще 58,5 мільйонів гривень, а на поточний та капітальний ремонт – ще 16,5 мільйонів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button