Які подарунки на 8 березня обирати колегам

Одне з найцікавіших у роботі — корпоративи. І не важливо: збирається весь колектив, чи лише чоловіча або жіноча частина — способи розважитися можна знайти завжди. Але важливою частиною кожного заходу є презенти.

Сьогодні дізнаємося, які подарунки на 8 березня варто обирати для колег жіночої статі. Косметика, речі для затишку чи роботи, враження від https://www.bodo.ua/ua/podarki-na-8-marta/ — ми підготували варіанти, якими ви точно скористаєтеся цього року.

  1. Відвідування SPA-салону

Ідея буде прекрасною, якщо ви хочете задовольнити бажання всіх жінок в колективі одночасно. Співробітниці зберуться разом, відвідають хамам, насолодяться масажем з ефірними оліями та скрабами для тіла, побалакають на жіночі теми. Ось він, ідеальний подарунок від чоловічого колективу.

  1. Тур на виноробню з дегустацією

Ще одна чудова ідея групового подарунка. Поїздка на медоварню буде цікавою й незвичною — мало хто бачив процес виробництва медового напою під маркою “Сікера”. Вино створюється з додаванням натуральних соків, ягід та культурних порід дріжджів. У вартість туру входить дегустація органічної сікери у поєднанні з сиром, фірмовим медом та горіхами.

Якщо вас зацікавила ідея колективних подарунків, рекомендуємо відвідати сайт bodo.ua. Магазин пропонує безліч цікавих ідей спортивного характеру, для краси та здоров’я, а також розваг, які оцінять ваші колеги жіночої статі.

  1. Смачні напої для дому та офісу

Не обов’язково відразу думати про пляшку ігристого! Набір смачного тонізованого чаю, східна кава, безалкогольні сиропи з дивовижними ароматами — чудовий вихід із ситуації, якщо зовсім не знаєте що дарувати. Ви ж розумієте, що колеги не завжди розповідають про свої захоплення.

  1. Кружка з оригінальним дизайном

Якщо ви не впевнені, що чай, який ви оберете, буде колезі до смаку, обирайте давній перевірений спосіб — чашку. І нехай подруга по роботі п’є, що хоче! Ну або зробіть набір з двох предметів: варіант, запропонований вище плюс поточний — залежить від вас та запланованого бюджету.

  1. Записник

Хтось скаже, що це банально та нецікаво. Але насправді планер — необхідна річ для людини, яка хоче все встигати та досягти успіху в роботі та житті. Якщо ж обираєте нудні сірі кольори, подумайте про індивідуальне гравіювання. Ми рекомендуємо звернути увагу на яскраві блокноти з малюнками-аватарками на обкладинці.

Дівчата роблять робочий процес цікавішим та прекраснішим. Не забудьте привітати дівчат з квітами та словами вдячності за їх присутність у вашому робочому житті.

Читайте новини першими
Back to top button