Суспільство

Миколаївські тепломережі не витримують: виявлено на 50% більше дефектів!

«Миколаївська ТЕЦ» виявила понад 190 дефектів на теплових мережах перед початком опалювального сезону

Цей материал також доступний

Під час підготовки до опалювального сезону 2024-2025 років ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» виявила понад 190 дефектів на своїх теплових мережах.

Про це повідомив головний енергетик підприємства Сергій Зубчевський під час брифінгу, який відбувся 22 жовтня 2024 року.

За його словами, після закінчення минулорічного опалювального сезону компанія розпочала активні роботи з оновлення теплових мереж на вулицях Пограничній, Дунаєва, Маріупольській та проспекті Богоявленському.

Сергій Зубчевський зазначив:

– Для підготовки до опалювального сезону було проведено шість етапів гідравлічних випробувань. За їх результатами виявлено понад 190 дефектів різного ступеня складності, що на 50% більше, ніж у попередні роки. Це змусило нас провести масштабні роботи із заміни та модернізації тепломереж. Протягом цього періоду замінено близько 4,5 км мереж, тоді як у попередні роки було оновлено лише близько одного кілометра.

Крім того, компанія замінила запірну арматуру і провела комплексну модернізацію системи, аби зменшити ризик аварійних ситуацій і несправностей у майбутньому.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button