Суспільство

Речник Сил оборони Півдня: загрози прориву російських військ поблизу Херсона немає

Однак ворог перекидає особовий склад на свої передові позиції в гирлі Дніпра

Цей материал також доступний

На сьогодні немає загрози прориву російських окупаційних військ поблизу Херсона з боку островів у гирлі Дніпра, заявив речник Сил оборони Півдня Владислав Волошин, повідомляє “Дзеркало тижня“.

“Щодо острівної частини лінії бойового зіткнення, яка розташована навпроти Херсона, то вона перебуває під вогневим контролем Сил оборони України. Тому поблизу самого Херсона такої великої небезпеки прориву чи форсування Дніпра немає,” — наголосив Волошин.

Попри це, він не виключає можливості, що російські війська можуть спробувати форсувати деякі протоки та захопити дніпровські острови. На цьому напрямку російська армія веде розвідувальні дії, намагаючись виявити українські вогневі засоби.

“Також ворог перекидає особовий склад на свої передові позиції в гирлі Дніпра. Є така інформація, що, ймовірно, він і там почне активізацію своїх штурмових дій. Ворог увесь час намагатиметься пройти на правий берег, оскільки розуміє, що захопивши контроль над островами, він може ще більше загрожувати Херсону та населеним пунктам, розташованим на правому березі,” — підкреслив Волошин.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button