Пригоди

"Прилетіло у вікно": як FPV-дрони руйнують мирні будинки на Миколаївщині

Ворог продовжує тероризувати Миколаївщину: нові атаки дронами та артилерією по житловим будинкам та громадам

Цей материал також доступний

За минулу добу, станом на 07:00 ранку 22 жовтня, на території Миколаївської області знову зафіксовано серію атак російськими військовими за допомогою дронів типу FPV та артилерії.

Миколаївський район:

Упродовж дня 21 жовтня ворог чотири рази атакував Куцурубську громаду дронами FPV. Внаслідок одного з обстрілів у селі Дніпровське сталося займання приватного будинку, яке оперативно ліквідували рятувальники. На щастя, постраждалих немає.

Того ж дня, о 15:46, противник запустив ще один дрон FPV по місту Очаків. Крім того, вже вночі 22 жовтня, о 02:34, росіяни обстріляли акваторію Очаківської громади артилерією. Цього разу обійшлося без жертв.

Ліквідація пожеж:

За даними ГУ ДСНС у Миколаївській області, підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій шість разів залучалися до ліквідації пожеж за добу, п’ять з них відбулися у житловому секторі, включно з тими, що стали результатом бойових дій.

Особливо небезпечний випадок трапився, коли дрон влучив просто у вікно будинку в Куцурубській громаді. На щастя, господарів не було вдома, тож ніхто не постраждав. Пожежу на площі 18 кв. м швидко загасили вогнеборці 22-ї пожежно-рятувальної частини.

Крім цього, вчора сталися пожежі ще в одному житловому будинку, будинку, що наразі не експлуатується, та трьох господарчих спорудах. Причини виникнення цих пожеж ще встановлюються. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося зберегти від вогню три будівлі.

Загалом до гасіння пожеж залучили понад 25 рятувальників і 7 спецавтомобілів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button