КультураСуспільствоТема дня

Середні пальці не лише з трибуни міськради: Сєнкевич знявся у ролику миколаївського блогера

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич взяв участь у відео відомого блогера: "червона риба з річки" та мемні жести

Цей материал також доступний

21 жовтня мер Миколаєва Олександр Сєнкевич став героєм відеоролика, який опублікував у TikTok блогер з ніком @shalev.oleksandr. У кадрі міський голова разом з іншими учасниками готує червону рибу, яку, за словами автора відео, нібито виловили з миколаївської річки.

Автор підписав відео словами:

«Приготували рибу разом із мером міста Миколаєва Олександром Федоровичем

Та не тільки кулінарні моменти привернули увагу. Сєнкевич на відео також показав свій відомий жест — підняті середні пальці обох рук. Цей жест став популярним після того, як мер продемонстрував його з трибуни під час сесії міської ради.

Коментарі до відеоролика мера Миколаєва Олександра Сєнкевича, де він готує червону рибу разом з іншими учасниками, викликали хвилю обурення серед мешканців міста. Багато хто висловлює своє невдоволення, сумніваючись у легальності вилову риби та висміюючи участь мера в цьому заході.

“Надеюсь у него есть отловочный и налог он уплатил”, — жартує один з користувачів, натякаючи на можливі порушення закону.

Інші коментатори відреагували більш жорстко. Олексій припустив, що учасники відео мають кримінальні зв’язки:

Іронія та розчарування у поведінці мера звучить у кожному наступному коментарі:

“Мало денег у бедного, подрабатывает актером”, — саркастично зауважує одна з користувачок.

“Фу. Гидко дивитися. Немає чим займатися меру, то він по кущам бігає… і з ким?”, — обурюється інший користувач, звертаючи увагу на недоречність подібних розваг в умовах війни.

Алла Лищенко також висловила свій гнів: “В країні війна, а вони суки розважаюця хіба вони не ухелянти всіх на 0 нехай там подивляться смерті в очі бидлота.”

Rusiko, який залишив кілька коментарів, у різко негативному тоні написав: “Петух”, “Сеня разом з цими говно людьми”, “Довиб’ється гранату в очі засунуть”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button