Пригоди

Миколаївський обласний ТЦК спростував чутки про насильницьке затримання чоловіка в центрі міста

На відео відсутній початок і фінал інциденту

Цей материал також доступний

У Миколаєві поширювалися чутки про нібито насильницьке затримання чоловіка представниками територіального центру комплектування (ТЦК) в центрі міста. Однак, як повідомляє 19 жовтня 2024 року Миколаївський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, ця інформація не відповідає дійсності.

Згідно з офіційним коментарем, чоловіка, одягненого у військову форму, затримали військовослужбовці, однак вони не були представниками ТЦК. Інцидент не має відношення до примусової мобілізації.

“Офіційно повідомляємо, що серед учасників інциденту представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Миколаївщини відсутні”, — йдеться в заяві центру.

ТЦК також закликав громадян утримуватися від поспішних висновків стосовно дій військовослужбовців, які брали участь в інциденті, та не переносити своє невдоволення на інших представників Збройних сил України.

“Зауважимо, що на відео відсутній початок і фінал інциденту. Застерігаємо утриматися від поспішних висновків стосовно дій зафільмованих військовослужбовців і не переносити своє невдоволення на інших представників Збройних Сил України. Сподіваємося, що причетні підрозділи проведуть відповідне службове розслідування та нададуть офіційне пояснення”, — зазначили в ТЦК.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button