Суспільство

"Санітарні" рейди у Корабельному: 6 протоколів складено на мешканців

Надано 11 попереджень домовласникам

Цей материал також доступний

З 14 по 18 жовтня 2024 року спеціалісти відділу санітарної інспекції адміністрації Корабельного району міста Миколаєва провели низку рейдів з перевірки санітарного стану вулиць приватного сектору. Перевірки охопили такі вулиці: вул. Фонтанна, Ударна, Володимира Кремінського, Рильського, пров. Сіверсів, пров. Литовський, пров. Рибний.

Як повідомляє пресслужба адміністрації, під час рейдів було виявлено низку порушень Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. Серед основних порушень: складування будівельних матеріалів і будівельного сміття на прилеглих територіях, а також відсутність покажчиків на будинках.

За результатами перевірок на порушників складено 6 адміністративних протоколів за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП). Всі протоколи передано на розгляд адміністративної комісії для подальшого визначення виду адміністративного стягнення.

Крім того, було надано 11 попереджень домовласникам, а також проведено роз’яснювальну роботу щодо необхідності укладення договорів на вивіз твердих побутових відходів (ТПВ) та підтримання прилеглих територій у належному санітарному стані.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button