СуспільствоТема дня

Водогін у Миколаїв обіцяють зробити до серпня наступного року, але не точно

Кім обіцяв водогін у Миколаїв до літа 2025 року

Цей материал також доступний

Будівництво водогону на Миколаївщині обіцяють завершити до серпня наступного року, але проблеми з очисними спорудами залишаються.

Сергій Сухомлін, новий голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, заявив, що будівництво водогону в Миколаївській області планується завершити до серпня 2025 року. Про це він повідомив під час брифінгу прес-служби Міністерства розвитку громад та територій.

«Критична інфраструктура та будівництво водогону в Миколаївській області: плануємо, що його будівництво буде завершено в серпні наступного року. Проблемою залишаються очисні споруди Миколаєва, тому, користуючись нагодою, звертаюсь до французьких партнерів, з якими у нас є угода на 200 мільйонів євро, надати модульні очисні системи», – наголосив Сухомлін.

Він також звернув увагу на реорганізацію роботи агентства, підкресливши, що нові зміни сприятимуть прозорості його діяльності.

Проблеми з очисними спорудами залишають Миколаїв в зоні ризику

Незважаючи на значний прогрес у будівництві водогону, ситуація з очисними спорудами залишається критичною. Влада звертається до міжнародних партнерів з проханням про допомогу, аби забезпечити місто сучасними очисними системами.

Інші новини з теми:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button