ЕкономікаСуспільство

Конструктив чи імітація? Кім зустрівся з бізнесом Миколаєва

Віталій Кім зустрівся з миколаївськими підприємцями: нові можливості для бізнесу

Цей материал також доступний

17 жовтня начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім провів першу зустріч у рамках платформи «Діалог влади з бізнесом», де обговорювались нагальні питання розвитку регіональної економіки. Захід пройшов за участі підприємців бізнес-спільноти «Board» та ключових осіб з адміністрації, таких як заступник Кіма Микола Марінов та директор департаменту економічного розвитку Олександр Корольов.

На зустрічі обговорили такі важливі питання, як бронювання робочої сили, участь місцевих виробників у програмі «Національний кешбек», підтримка переробної промисловості та можливості отримання пільгового кредитування.

Віталій Кім наголосив:

«Це хороша практика для того, щоб ми почули місцевих підприємців. Активна комунікація з бізнесом та відкритість до нього – запорука сталого розвитку регіону. Я за якісний конструктив з позитивним результатом для обох сторін».

Підприємець Олексій Земляний, учасник зустрічі, поділився своїми враженнями:

«Крута ідея збирати бізнес-спільноту Миколаївщини для живого діалогу. У такий спосіб ми можемо напряму озвучити проблемне питання та отримати відповідь. Особисто я підтримую усі кроки на підтримку виробників».

Зустріч виявилася продуктивною: усі пропозиції та зауваження від підприємців будуть враховані та опрацьовані в подальшому. Ініціатива «Діалог влади та бізнесу», запущена за дорученням Президента Володимира Зеленського, покликана покращити інвестиційний клімат та сприяти розвитку бізнесу на місцевому рівні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button