ЕкономікаСуспільство

Стела МГЗ з російськими назвами в центрі Корабельного району обурює мешканців

Дехто засудив недбалість влади щодо декомунізації, тоді як інші висловили свої думки про доцільність

Цей материал також доступний

Мешканці Корабельного району Миколаєва звернулися до редакції Кorabelov.info зі скаргою на те, що процес декомунізації у місті відбувається непослідовно. Вони надіслали фотографію стели, що стоїть біля торгового центру “Депо’т” по пр. Корабелів та містить, крім Миколаївського глиноземного, назви інших металургійних заводів.

Коментар до світлини звучав: «Вулиці декомунізовують, а посеред Корабельного стоїть стела з назвами російських заводів… Ніхто не бачить?»

Публікація викликала жваве обговорення серед місцевих мешканців. Дехто засудив недбалість влади щодо декомунізації, тоді як інші висловили свої думки про недоцільність таких заходів під час війни.

“А те, що у нас війна, це теж ніхто не бачить. І хірн … займається. Шалені гроші витрачати на якусь дурню. Краще на фронт відправляли б і там допомагали. Може вже і все закінчилося б, а так вже не знають, як гроші відмити”, – Христина.

“Нехай стоїть з українськими назвами заводів. А вони у нас є?”.

“Ви хочете сказати, що всі заводи не українські? А чиї ж вони? Американські? Чи може кацапські? Вони на території України, платять податки в казну України, прибутки зберігаються в українських банках, отже і заводи українські”, – Віктор.

“Ну то спиляйте”, – написала Валя.

“Назви заводів і комунізм – це різні речі взагалі”, – Сергій.

“Облаштуйне район, фонтани полагодите, ця Стелла – заводу МГЗ. Ідіоти”, – Михайло.

“Провокатори, якщо вам нема чого робити, виведіть всі колючки на цих “клумбах”, посадіть і доглядайте за трояндами для краси в центрі району без залучення бюджетних коштів. Слабо? Краще бігати і гавкати? Безіменні ледарі. На фронт ідіть, тітки – до шпиталю, судна за пораненими солдатами йдіть виносити. Слабо? Часу багато вільного?”, – Олександр.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button